-

Gözden kaçırmayın

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdi ve sosyal medya üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor.Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdi ve sosyal medya üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor.

İYİ Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Kadir Ulusoy, tecrübeli esnafın mevcut sorunlarını ve ticaret durumlarını dinlemek üzere Gödene Caddesi'nde bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu ziyarette Ulusoy, esnaflarıyla sohbetler yaparak karşılaştıkları sorunları ele aldı ve İYİ Parti'nin bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini sundu. Partinin yerel ekonomiye ve esnaflığa verdiği önem vurgulanırken, Ulusoy etkili bir yönetim anlayışıyla bu sorunları çözeceklerini ifade etti. Kumluca'nın ticaret hayatına yeni bir canlılık getirme ve esnafların karşılaştığı zorluklara kalıcı çözümler bulma taahhüdünde bulunan aday, seçilmesi halinde bu hedeflere ulaşmayı hedefledi.

#İYİParti #Kumluca #BelediyeBaşkanAdayı #KadirUlusoy #esnaf #sorunlar #ticaret #çözümönerileri #yerelekonomi #esnaflık #yönetim #KumlucaTicaretHayatı #çözümler