-

Gözden kaçırmayın

İlçe Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı'na Teşekkür Ziyareti yaptı.İlçe Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı'na Teşekkür Ziyareti yaptı.

Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde devam eden atölye çalışmalarıyla sanatseverlere yeni bir fırsat sunulacak. "String Art" veya "İpli Sanat" adlı atölye, Çiğdem Asuray Ataman ve Masum Ataman tarafından düzenleniyor. Katılımcılar, ipliklerle sanatsal çalışmalar yapma imkanına sahip olacaklar.

Bu kültürel etkinlik, 24 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan ilk grup ve 2 Mart Cumartesi günü başlayacak olan ikinci grup olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilecek. Atölye çalışmaları saat 15.00'ten itibaren 18.00'e kadar sürecek. Etkinlik, eğitici ve eğlenceli olarak nitelendirilmektedir. 13 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur ve katılım ücretsizdir. Ancak, kontenjan sınırlaması bulunduğundan dolayı ilgilenen sanatseverlerin ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Daha fazla bilgi almak veya kayıt yaptırmak isteyenler, Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin belirttiği iletişim numarasını arayabilirler. Bu tür etkinlikler, kültürel yaşamın zenginleştirilmesine katkı sağlayarak bireylerin yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve sanatla iç içe olmalarına olanak tanımaktadır. #TürkanŞorayKültürMerkezi #atölye #İpliSanat #sanat #toplum #kayıt #kültüreletkinlikler