-

Gözden kaçırmayın

İlçe Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı'na Teşekkür Ziyareti yaptı.İlçe Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı'na Teşekkür Ziyareti yaptı.

Türkiye'nin savunma sanayisinde yeni bir dönem başlatan milli muharip uçak projesi, önemli bir başarıya imza attı. Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen bu uçak, ilk uçuşunu başarıyla tamamlayarak havacılık tarihimizde yeni bir sayfa açtı. Gelişmiş teknoloji ve yerli kaynaklar kullanılarak üretilen bu uçak, ülkenin geleceğine önemli katkılar sunacağının sinyallerini verdi.

Bu uçak projesinin tasarım ve üretim süreçlerinde emeği geçen tüm mühendis, teknisyen ve destek personeline teşekkürler sunuldu. Ayrıca, milli muharip uçağın tamamlanmasının büyük ve güçlü bir Türkiye vizyonunun somut bir göstergesi olduğu ifade edildi. Ayrıca, atılan her adımın ülke menfaatleri doğrultusunda hayırlara vesile olması temenni edildi. Bu önemli gelişme, Türkiye'nin savunma sanayiindeki bağımsızlığını pekiştirirken, milli teknoloji hamlesinde de önemli bir kilometre taşı olarak değerlendirildi.

#millimuharipuçak #milliteknolojihamlesi #savunmasanayi #milliuluslararasıgüç