-

Gözden kaçırmayın

Turizm Sektörü Havayolu Şirketleri ile Güçleniyor: Şehirlerarası ve Uluslararası Doğrudan Uçuşlar Yeniden PlanlanıyorTurizm Sektörü Havayolu Şirketleri ile Güçleniyor: Şehirlerarası ve Uluslararası Doğrudan Uçuşlar Yeniden Planlanıyor

Antalya bölgesinde, iş çevrelerine destek sağlamak amacıyla önemli bir adım atıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğiyle, kalifiye arabuluculuk hizmetlerinin artırılması için bir akreditasyon eğitim programı düzenleniyor. Bu eğitim programı, katılımcıların arabuluculuk yetkinliklerini geliştirerek, çatışmaları verimli bir şekilde çözme becerilerini artırmayı amaçlamaktadır.

Bu özel eğitim programı, arabuluculuk alanına ilgi duyan profesyonellere ve pratik olarak uygulama yapanlara önemli bir fırsat sunuyor. Eğitim, 17 ve 18 Şubat 2024 tarihlerinde iki günlük yoğun bir program olarak planlanmıştır. Bu alanda çalışmak isteyen veya mevcut bilgilerini güncellemek isteyen katılımcılar için, sektördeki değişimlere ayak uydurmayı sağlamak için ideal bir platform oluşturacak olan bu kurs, pratik bilgiler ve güncel yöntemler sunmaktadır.

Eğitime katılmak için belirli bir süreç takip edilmelidir. İlgilenen bireylerin öncelikle bir ön kayıt formunu doldurmaları ve ardından eğitim ücretini yatırmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için, belirtilen web sitesine başvurulabilir ve gerekli adımlar tamamlanabilir. Bu eğitim programı, bireylerin ve kurumların arabuluculuk yoluyla anlaşmazlıkları çözme konusunda daha yetkin hale gelmelerine yardımcı olacaktır.

#Antalya #işçevresi #akreditasyoneğitimi #arabuluculuk #Türkiye #TOBB