-

Gözden kaçırmayın

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdi ve sosyal medya üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor.Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdi ve sosyal medya üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan bir Serbest Bölge'deki yat imalatı yapılan tersanede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının sebepleri henüz netlik kazanmamış olup, yerel ekipler yangını söndürmek için çaba gösteriyor. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve acil durum ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor.

Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması hedeflenirken, şu ana kadar herhangi bir can kaybının olup olmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. İlgili makamlar olayın ayrıntıları üzerinde çalışmalarına devam ediyor ve yangına ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yangının çıkış nedenine yönelik detaylı incelemeler sürdürülüyor.

#Antalya #yangın #Konyaaltı #itfaiye #serbestbölge #acil #durum #terasane #söndürme