-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Kaymakam Musa Kazım ÇELİK, Demre Belediye Başkanı Gülsüm CENGİZ'i ziyaret ederek, misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ziyaret sırasında Kaymakam ÇELİK'e, Demre İlçe Emniyet Müdürü Yuşa KILIÇARSLAN ve Demre İlçe Jandarma Komutanı Mücahit YILMAZ da eşlik etti.

Demre Belediye Başkanı Gülsüm CENGİZ'e yapılan ziyarette Kaymakam Musa Kazım ÇELİK, misafirperverliği için teşekkür etti. Ziyaret esnasında Kaymakam ÇELİK'e, Demre İlçe Emniyet Müdürü Yuşa KILIÇARSLAN ve Demre İlçe Jandarma Komutanı Mücahit YILMAZ da eşlik etti.

Kaymakam Musa Kazım ÇELİK, Demre Belediye Başkanı Gülsüm CENGİZ'i ziyaret etti ve kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ziyaret sırasında Kaymakam ÇELİK'e, Demre İlçe Emniyet Müdürü Yuşa KILIÇARSLAN ve Demre İlçe Jandarma Komutanı Mücahit YILMAZ da eşlik etti.

Ziyaret esnasında Kaymakam Musa Kazım ÇELİK'e, Demre İlçe Emniyet Müdürü Yuşa KILIÇARSLAN ve Demre İlçe Jandarma Komutanı Mücahit YILMAZ da eşlik etti. Kaymakam ÇELİK, Demre Belediye Başkanı Gülsüm CENGİZ'e yapılan ziyarette misafirperverlikleri için teşekkür etti.

#KaymakamMusaKazımÇELİK #DemreBelediyeBaşkanıGülsümCENGİZ #DemreİlçeEmniyetMüdürüYuşaKILIÇARSLAN #DemreİlçeJandarmaKomutanıMücahitYILMAZ