-

Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Kemer Belediye Başkanı önderliğindeki bir ekip, Kemer'in turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla düzenlenen bir etkinlik kapsamında, bölgenin turistik değerlerini ve imkanlarını önemli bir uluslararası fuara taşıdı. Bu yıl 27. kez gerçekleştirilen prestijli turizm fuarında, yerel yönetim tarafından bölgenin güzellikleri ve konaklama olanakları aktif olarak sergilendi.

Fuarın düzenlediği etkinliklerde, belediye başkanı, yardımcıları, meclis üyeleri ve yerel turizm sektörünün önemli isimleri de büyük destek verdi. Standın, fuar alanında en gözde noktalardan biri haline geldiği ve birçok ziyaretçiyle yüz yüze görüşmeler yapıldığı belirtildi.

Fuar sırasında, Kemer'in turizmdeki önemine dikkat çeken Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı da ziyarette bulunarak ilçe belediye başkanıyla değerlendirmelerde bulundu. Kemer'in turizm sektöründeki planlarının ve beklentilerinin ele alındığı bu buluşmada, olumlu diyaloglar yaşandığı ifade edildi.

Fuarın son günleri yaklaşırken, etkinliğin beklentileri karşıladığı ve yerel turizm açısından başarılı bir şekilde geçtiği vurgulandı. #Kemer #Turizm #Fuar #YerelTurizm